| UDRUGA GEMINI | |
|
|
Autor/ica | Poruka |
---|
Aleksandra Admin
| Naslov: UDRUGA GEMINI sri kol 12, 2009 12:54 am | |
| Drage naše mame i tate narvano blizanaca, drago nam je da ste nam se pridružili i svakako ste tu na forumu dobrodošli no želim vam kao mama blizanaca skrenuti pažnju na to da u HR postoji Udruga GEMINI - udruga za podršku obiteljima blizanaca. Sjedište udruge je u Rijeci ali je udruga za cijelu HR i podružnice u većim gradovima postoje. Dostupan je i forum za blizance [You must be registered and logged in to see this link.]Sve informacije možete saznati na [You must be registered and logged in to see this link.]Radujemo se ugodnom druženju s vama a vama će svakako dobro doći iskustva i savjeti duplih i trostrukih mama koje su to već prošle i koje vas savršeno razumiju. Vidimo se na blizancima | |
|
| |
mišek Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI pet kol 21, 2009 3:40 pm | |
| Ne znam jel da tu napišem ili di drugdje, ako sam fulala premjestite.... [You must be registered and logged in to see this image.]Naime, prolazila sam jučer pored našeg fotografa u centru i vidim da izrađuje magnete za frižidere i stavi sliku koju hoćeš.... Pa sam samo htjela dati prijedlog da se može i napraviti magnet s logom udruge... Cijena jednog je 15 kn... eto, čisto kao ideja... meni se čini fora.... a nije ni cijena baš visoka.... ako će biti zainteresiranih, moj ujak u Zg-u ima svoju foto-radnju i isto izrađuje magnete.... može se i kod njega napraviti.... | |
|
| |
magaly Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 1:20 pm | |
| neznam gdje bih ovo stavila.. evo Vam nešto preslatko ...za sve mame blizanaca , trojki, pa i onih više... [You must be registered and logged in to see this link.]p.s. upalite zvučnike | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 1:25 pm | |
| | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 1:26 pm | |
| magaly - vidjela sam to već, preslatki su samo vjerojatno nisu tako slatki kad se svo 4 plaču u isti glas | |
|
| |
mišek Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 1:38 pm | |
| | |
|
| |
mišek Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 1:45 pm | |
| samo kod njega u Zg je cijena 30kn po komadu,a tu u Kc 15 kn....
Alex ako si za, tj. a ko imam dopuštenje dam napraviti jedan pa ti pošaljem....
baš sam happy kaj ti se sviđa ideja.... | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 2:22 pm | |
| dogovrimo se na pp - pitaj ga samo jel mu treba fotka u JPG ili kako - da ti pošaljem logo udruge pa da nam to napravi a ujedno i da rabat na količinu možda | |
|
| |
mišek Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 2:25 pm | |
| evo danas odem pitati pa javim.... : : | |
|
| |
magaly Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet kol 27, 2009 3:40 pm | |
| - Aleksandra je napisao/la:
- magaly - vidjela sam to već, preslatki su samo vjerojatno nisu tako slatki kad se svo 4 plaču u isti glas
mogu mislit | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI pon kol 09, 2010 12:20 am | |
| Ja znam šta znači kad 4 "gnjave" u isti glas ;) | |
|
| |
titirlica Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI sri stu 17, 2010 12:43 pm | |
| Curke frendica mi nosi blizance ( curu i dečka ) nema neta, prvi puta trudnica i ne baš tako mlada ( 33 god). E sad, dajte mi neke info ...gdje su te udruge u Zg, koja su joj prava ( mislim na porodiljni , naknade i sl.) | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet stu 18, 2010 1:27 am | |
| u Zg ima puno članica ali nema sjedište ni mjesto za druženje nažalost. No može se obratiti na gore navedene linkove
prava - eh,nema baš neka porodiljni do 3 g, s time da je nakon 1 g dalje 1660kn ili koliko ono je sada minimalno. ima pravo na 2x bonus za rođenje djeteta S obzirom da je u Zg ima pravo i na onu lovu za 1 i drugo djete i to je početak i kraj državnih prava
preko udruge ima uz člansku iskaznicu popust pri kupnji pelena, hrane, odjeće, obuće, igračaka, AS .. u određenim dućanima pod određenim uvjetima - više o tome na forumu za blizance - možeš joj od tamo isprintati popise.. jednom godišnje imamo druženje na razini HR, naljepnice za auto na gemine i trojke, majice...
| |
|
| |
titirlica Brbljavica
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet stu 18, 2010 11:53 am | |
| Hvala Alex, ako sam dobro skužila ima pravo biti 3 godine na porodiljnom...jesi sigurna? Znaći dobije od grada lovu za prvo djete i još lovu za drugo ( ali cifru kao da je drugi porod)...ak me kužiš | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet stu 18, 2010 2:14 pm | |
| da dobro si skužila, od grada za prvo i za drugo a 3 g može biti doma na porodiljnom. prvu godinu isto vrijedi kao za mame jednog djeteta dakle onaj min/max a nakon 1 rođendana do 3 može ostati doma na minimumu 16xxkn/mj za OBOJE djece, ne za svakoga
i da ako su se rodili više od 28 dana prije termina ima pravo priduljiti porodiljni za taj br dana. | |
|
| |
daradana Početnik
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI pon sij 02, 2012 11:38 pm | |
| nedozvoljava mi otvoriti forum blizanci jer sam već tamo bila registrirana ali zaboravila i korisnićko ime i pass dali mi može dati tko direktar link udruge gemini hvala | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI uto sij 03, 2012 8:26 pm | |
| nema direktnijeg linka ali imaš pp - napiši mi koji ti je tamo bio nik pa ćemo srediti pass | |
|
| |
Daisy Forumska ovisnica
Join date : 06.11.2009 Age : 45 Lokacija : Između mora i gorja....
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI sri sij 04, 2012 3:33 pm | |
| aleks draga.... imam pitanje...moji trojčići su mi poznati (susjedići moji) pa sam obećala mami da ću se malo raspitati kako je povezati s vama... budeš mi rekla što i kako... još uvijek ih ja čuvam na poslu ,al brzo će oni kući.... | |
|
| |
Aleksandra Admin
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI sri sij 04, 2012 5:17 pm | |
| samo ti čuvaj pažljivo ali ih brzo pošalji van mami Daj joj moj mob i kućni slobodno, a sve što ima informacija napismeno ima na forumu na [You must be registered and logged in to see this link.] | |
|
| |
Daisy Forumska ovisnica
Join date : 06.11.2009 Age : 45 Lokacija : Između mora i gorja....
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI čet sij 05, 2012 8:36 am | |
| ok... išli jučer kući baš me zanima kako su proveli prvu noć doma... | |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: UDRUGA GEMINI | |
| |
|
| |
| UDRUGA GEMINI | |
|